Politica de rambursare

  • Orice reclamație privind starea produselor livrate către clienți va fi adusă la cunoștință către noi în maximum 72 de ore de la primirea acestora, acest lucru se face accesând secțiunea contact, urmând ca problema să fie soluționată în cel mai scurt timp.
  •  În cazul în care produsele nu pot fi livrate, sau integritatea produselor este afectată pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor pe care acesta le-a achitat, însă nu poate cere și despăgubiri suplimentare.
  • În cazul în care v-ați răzgândit privind achiziția făcută, se poate efectua returnarea pachetului în termen de 30 de zile și suma de bani vă va fi returnată după verificarea coletului.
  • Plata privind returnarea pachetului îî revine clientului, urmând ca GAM Products să restituie suma achitată de client după verificarea coletului.
  • Dacă optați pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ați achiziționat îndeplinește condițiile de retur, suma vă va fi restituită în contul dumneavoastră bancar în termen de aproximativ 14 zile calendaristice.
  • Conform prevederilor legale, nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente, fară a fi prezente urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produsului cât și al accesoriilor care îl însoțesc. Etichetele trebuie să rămână intacte, iar returul trebuie să conțină și documentele originale care l-au însoțit.
  • La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decat cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare. Prin excepție de la condițiile de mai sus, doar în cazul în care produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor menționate în comanda cumparatorului sau prezintă vicii de fabricație în primele 24 ore de la recepție, returnarea se poate face pe cheltuiala de GAM Products, clientul putând opta pentru înlocuirea produselor sau restituirea imediată a valorii lor. Regulile privind restituirea în starea originală a produselor se aplică, cu excepția situațiilor în care viciile de fabricație s-au constatat dupa desigilarea produselor.